Aangekomen op Ko Lanta!❤

Heehoi!

We zijn alweer een paar dagen verder… Nadat wij een paar heerlijke dagen hebben gehad op Railay Beach, zijn wij gisteren na een reis van ruim 2 uur aangekomen op Ko Lanta. Een heerlijk rustig, relaxt eiland.

Op Railay Beach hebben we niet heel erg veel gedaan. Op 8 mei was het helaas de hele dag bewolkt en op 9 mei, op mijn verjaardag, kwam het ’s ochtends met bakken uit de lucht… Gelukkig klaarde het ’s middags op en was het verder heerlijk weer! Want weer of geen weer, die zee duiken wij hoe dan ook wel in.

Mijn verjaardag was ook een heerlijke dag. Het was voor mij de eerste keer dat ik in het buitenland jarig was. Mijn voorgaande jaren zat ik met mijn verjaardag bijna altijd op school.. Dan is dit zonder twijfel duizendmaal beter!

Als ‘verjaardagscadeau’ liep er een kat met twee kittens langs onze bungalow. Echt super schattig! Je hebt hier in Thailand sowieso veel (zwerf) katten en kittens… We moeten alleen oppassen dat ze ons niet bijten/krabben.. Anders is er een kans aanwezig dat we rabiës oplopen… Maarr we kijken wel uit.

We hebben gewoon de hele dag lekker niks gedaan. Een beetje de omgeving verkend (Nu kwamen we wel heel veel apen tegen!!), heerlijk gegeten en verder gezwommen in de zee totdat de zon onder ging. ‘S avonds hebben we ook nog uren op het strand gezeten. Dit was een heerlijke laatste avond op Railay Beach.

Gisterochtend zijn we dus naar Ko Lanta gegaan en hier zitten we nu dus alweer bijna twee dagen. We zitten hier weer in een heerlijke, knusse bungalow. Met airco, een minibar én een hangmat! Verder is er een zwembad aanwezig en zitten we weer pal aan het strand!

En voor de mensen die denken dat we hier een fortuin aan kwijt zijn? Welnee! We betalen hier ‘maar’ een kleine €6,00 p.p per nacht.

Daarnaast zit onze grote vriend: De 7-eleven ook weer om de hoek! Die hebben we echt gemist de afgelopen dagen. Zowel in Khao Sok als op Railay Beach zijn wij die niet tegengekomen. Deze kleine supermarkten die hier over het algemeen op elke hoek van de straat zitten ga ik in Nederland echt missen! Alles hier is namelijk spotgoedkoop.

We slapen hier nog drie nachten en gaan dan weer door naar ons volgende stulpje waar we de laatste vijf nachten zullen verblijven voordat we weer teruggaan naar Bangkok. Waar we dan naar toe gaan? Dat hou ik nog lekker even geheim😉… Eerst gaan we hier nog een paar dagen genieten.

Tot snel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *